MICHAEL VAJHØJ

BYRÅDSMEDLEM & SPIDSKANDIDAT
Jeg hedder Michael Vajhøj, er 36 år, og sidder i dag som byrådsmedlem i Hjørring Kommune.

Oprindeligt kommer jeg fra Bindslev, men da jeg var 4 år flyttede vi til Sindal – i dag bor jeg på Bispensgade i Hjørring sammen med min kæreste Maria og vores lille hund Max.

BANKRÅDGIVER OG FRIVILLIG ILDSJÆL
Til dagligt arbejder jeg som bankrådgiver hos Jyske Bank i Hirtshals. Ved siden af både arbejdet og det politiske har jeg igennem mange år spillet rigtigt meget musik, ligesom jeg er frivillig i blandt andet Hirtshals Musikforening og konferencier til hver sommers Musik Under Trappen.

HVORFOR POLITIK?
Politik handler for mig om at skabe gode rammer for vores mange borgere, gæster og virksomheder i den del af verden som vi alle nyder at bo og leve i. Jeg tror på, at vi ved at fokusere på det, der virkelig betyder noget får en meget bedre udvikling, mange flere borgere, og endnu større optimisme. For håndet på hjertet; Hjørring Kommune ér et fantastisk sted at bo.

Du kan læse meget mere om vores bud på Fremtidens Kommune, ved at trykke her: LINK

LAD OS HOLDE KONTAKTEN
Det betyder meget for mig at være i kontakt med dig som borger. Dine inputs kan nemlig være med til at hjælpe mig med at træffe de rigtige beslutninger. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig.

Telefon: (+45) 23 27 56 45
Mail:       michael.vajhoej@hjoerring.dk

Jeg håber også at du har lyst til at følge med på de sociale medier – her er det nemt at holde den direkte daglige kontakt: