MICHAEL ANDERSEN

BYRÅDSKANDIDAT
Jeg hedder Michael Andersen, jeg er en 42 år gammel familiefar, der på 22. år er gift med Bitten.

Jeg er født og opvokset i Hjørring, men de sidste 18 år har jeg boet i Bjergby på en nedlagt landejendom – i verdens smukkeste omgivelser; nemlig vores skønne natur.

JEG ELSKER MIT ARBEJDE
De første mange år af mit liv har jeg arbejdet med salg. Både som selvstændig, men også som salgschef for en stor kontorforsyningskæde. I 2009 fandt jeg mit ”kald” her i livet, da jeg blev ansat hos Anden Aktør som er underleverandører til jobcentrene rundt om i landet. Det har ført til mange projekter og oplevelser rundt om i landet, herunder 3 år på Sjælland hvor jeg arbejdede med alt fra unge flygtninge børn der var kommet hertil uden forældre, til sigøjnere der skulle ud på arbejdsmarkedet.

I 2012 savnede jeg mit elskede Vendsyssel som jeg kun oplevede i weekenderne. Så i 2012 byttede jeg rejselivet ud med jobcenter Hjørring, den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet.

Jeg arbejder i dag som Teamleder for en fantastisk gruppe medarbejdere der hver dag fighter for at gøre en forskel for vores integrationsborgere.

HVAD BETYDER POLITIK FOR MIG?
Da vi startede med at formulere vores partiprogram, var der et ord der blev ved med at dukke op: TRYGHED

Tryghed for at vores børn får en god skolegang, vores ældre og syge bliver passet ordenligt, at der er rammer der sikrer at vores erhvervsliv trives, så der bliver skabt nye arbejdspladser – kort sagt; et fantastisk sted at bo